Обучение в България и обучение в чужбина – комбинацията напълно възможна

Много родители често се питат как да изберат най-доброто училище за техните деца. Изборът в това море от възможности е огромен и често, колкото повече информация събира дадено семейство, толкова по-трудно му е да вземе най-правилното решение.

Ние, консултантите на Дарби, разработихме няколко услуги в помощ на всички родители, незнаещи как да изберат най-доброто за своите наследници.

Предлагаме различни опции, според възрастта на детето и желаните резултати, които искате да постигнате.

  • За най-малките от 6-годишна възраст разработихме консултантска услуга, чрез която нагледно да представим дадени училища, да ги посетите на място, да проведете лични срещи с нас и да ви помогнем при избора. Така едно от най-трудните решения, а именно къде да учи вашият първокласник, ще се окаже, че не е чак толкова трудно.
  • За седмокласниците, които искат да учат и да пробват с или не само по заложените стандарти в нашата образователна система, предлагаме варианти с училище в България по изцяло английска образователна система – Darbi College, или възможност за обучение извън пределите на нашата страна в отлични пансионатни училища.

Обучение в чужбина

  • За всички, които се стремят на научат даден чужд език, да имат правилно произношение, да четат и пишат на него, да го проговорят лесно и без затруднения, предлагаме две възможности, които взаимно се допълват. Едната е да започнат курсове в езиков център Дарби, защото резултатите на нашите специалисти са достатъчно обяснение. След това да надградят знанията си, като заминат на езикова програма или ваканция в чужбина, за да могат да учат език на място, да попаднат в една мултинационална среда, да научат специфични
  • За онези, които завършват средното си образование и са решили да продължат с висше, нашите консултанти ще дадат най-добрите предложения за университети, световни класации, срокове и процедури за записване.

Това е Дарби – консултантска къща за образование, която може да е в помощ на всяко едно дете, независимо от възрастта и образователните му желанията. Доверете ни се, за да извървим заедно този път на знанието!

Срещнете се с нас на живо на 27 октомври в хотел “InterContinental”, посетете голямото Европейско училищно изложение! Очакваме ви, вход свободен с предварителна регистрация 

Регистрирай се безплатно сега!

Share: