Юли Тонкин мотивира кандидат-студенти

ezikovi kyrsowe w darbi

Само по време на изложението „Уча в чужбина” безплатна лекция на най-успешния мотиватор и създател на програми за личностно развитие у нас

Изложение „Уча в чужбина” се провежда години наред с цел безплатно да информира бъдещите кандидат-студенти за новите възможности за образование в чужбина. Избор и стратегия за кандидатстване в над 400 университета, консултации и семинари, кариерно ориентиране са част от темите, които ще бъдат засеганати на безлатния форум. Какво представлява ефективното мотивационно писмо, какво трябва да бъде едно успешно портфолио? Цялостен преглед на възможностите за обучение в чужбина: процедури, срокове и финансиране. Формулата за успешна стратегия при кандидатстване в дестинации с доказани традиции и тежест като: Великобритания, Холандия, Германия, Австрия, Франция, Белгия, Швейцария и др.

Юли Тонкин – създател и водещ на най-големите събития за личностно развитие в България

Юли Тонкин ще е специален гост – летор на изложението „Уча в чужбина”. Един от най-успешните мотиватори в България ще застане в открит диалог с кандидат-студентите за новия сезон 2019 г.

– Кое мотивира младите хора?
– Има ли „светло” бъдеще и добро образование?
– Да учиш или не – как да не се прецакаш?!!

На всички тези въпроси отговорите ще търсим заедно с Юли Тонкин на 7 октомври в хотел „Хилтън”. Очакваме ви, вход свободен, с предварителна регистрация.

 

Безплатна Регистрация

Вход свободен!

Share: